Catermaat / Maatkoffie stelt zich voor!

← Terug naar overzicht

Sport en Business Staphorst wil graag haar nieuwe leden de ruimte geven zich voor te stellen. Dit jaar hebben we onder andere Catermaat mogen verwelkomen. Hieronder stellen ze zich voor.

 

Hallo allen,

Hierbij een korte introductie van ons en ons bedrijf aan de leden van Sport en Business Staphorst. Wij zijn Frans Stapel en Agnes Donker, woonachtig te Staphorst aan de Prins Bernhardstraat.

Na jaren in de horeca en verkoop werkzaam te zijn geweest en ook meerdere horecabedrijven als zelfstandige te hebben bestierd heb ik mij ( Frans ) in 2006 als zelfstandig ondernemer aangesloten bij een franchise organisatie. Met een zevental franchise collega’s hebben wij ons in 2014 uitgekocht en zijn in coöperatief verband als Catermaat verder gegaan. Vanuit de coöperatie kunnen we dus ook landelijke accounts bedienen.

Agnes heeft vele jaren haar winkel Wido Sport, later Wido Double Fashion, hier in Staphorst gehad waarna we begin 2015 besloten om de winkel van de hand te doen aan Agnes’ zakelijk partner Hillie. Vanaf begin 2015 is Agnes dus volledig werkzaam binnen Catermaat en tevens mede eigenaar.

Wij hebben ons eigen private label koffie onder de naam Maatkoffie.  Onze werkzaamheden strekken zich uit over geheel Noord Oost Nederland waar we aan scholen, bedrijven en instellingen onze koffie automaten en koffie verkopen. Daarnaast plaatsen, vullen en onderhouden wij frisdrank en zoetwaren automaten, dit ook bij scholen en bedrijven.

In onze vrije tijd zijn wij in de zomermaanden vaak te vinden op de meren rond Wanneperveen en Giethoorn, waar we met ons bootje ronddobberen. We hadden het er al regelmatig over gehad om ons aan te sluiten bij Sport en Business en aangezien wij sinds enige maanden ook de trotse koffieleverancier van de VV Staphorst zijn werd dit een vanzelfsprekendheid.

We hopen regelmatig aan de leuke, gezellige en informatieve activiteiten van Sport en Business deel te kunnen nemen en jullie dan te ontmoeten.

Graag tot ziens,

Frans Stapel & Agnes Donker

Catermaat introductie S&B Staphorst