Damesactiviteit kerststukje maken

← Terug naar overzicht

De allereerste activiteit speciaal voor de dames is sinds het ontstaan van Sport en Business is dat nog nooit voorgekomen. De kans om deze activiteit te openen liet voorzitter Hans Gebben daarom ook zeker niet aan zich voorbij gaan. Met 21 vrouwen mochten we onder leiding van Bloemenatelier Rianne een kerststuk maken;

Het voorbeeld stond klaar en met veel gedrevenheid gingen we aan de slag; zo enthousiast dat er op deze avond een record aan pleisters is uitgedeeld. Maar gelukkig waren het allemaal redelijk kleine wondjes en kon iedereen snel weer verder. Onder het genot van een hapje en een drankje mochten we takjes in de oase steken, het geheel met mos en schors bedekken en kwam er al snel vorm in de “taart” die we gingen maken. Met sterren en kerstdecoratie mocht ieder haar taart versieren. Er werd veel gelachen, gekletst, maar af en toe was het ook gewoon stil van het aandachtige werken dat de vele dames deden. Volgens ons was het een geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

We willen Anja Bosch van Stameta danken voor haar gastvrijheid. Het hartelijke ontvangst, de hapjes en drankjes en de uitstekende ‘werkplek’ in de kantine.

 


Foto's