Dinsdagavond 4 juli bezochten de leden van Sport & Business Autobedrijf Andre Boer in Wezep

← Terug naar overzicht

Met een bus werd vanuit Staphorst koers gezet naar Partycentrum Coelenhage in Wezep. Hier verzamelden de leden die met de bus meegereden waren en de leden die met eigen vervoer waren gekomen. Onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers werd de avond informeel geopend. Daarna ging de hele groep lopend naar Autobedrijf Andre Boer.

Andre Boer is eigenaar van The Dutch Corvette Collection. Dit is een museum met een verzameling aan Corvette’s van 1954 tot en met heden. Boer heeft in de loop van de jaren een collectie opgebouwd die zijn weerga niet kent. Zelfs vanuit Amerika ontvangt Boer gasten die interesse hebben om de unieke collectie te bezichtigen. Veel auto’s zijn door Boer nieuw aangeschaft. De hele collectie bevindt zich in een fantastische conditie. Van elk bouwjaar is een model aanwezig. Andre Boer is daarnaast een geweldige verhalen vertellen en weet bij elke auto de bijzonderheden te vertellen.

Het garagebedrijf van de familie Boer, vader en twee zoons, repareert en restaureert met name Corvette’s en ook wat Mercedessen. De naam van de familie Boer heeft wereldwijde bekendheid bij Corvette liefhebbers.

Zwaar onder de indruk van de prachtige auto’s werd na Andre Boer de terugweg aanvaard naar Coelenhage alwaar op het terras nog werd genoten van enkele consumpties en een keur aan hapjes.


Foto's