Geslaagd bedrijfsbezoek Payned Payrolling

← Terug naar overzicht

Dinsdag 6 mei mochten we een kijkje nemen in de welbekende piramide. Met zo’n 40 ondernemers maakten we kennis met Payrollen, de voordelen ervan en waarom Payned voor de piramide gekozen heeft.

Rolf Tempelman en Sander Bennink vertelden tijdens een korte introductie hoe het bedrijf is ontstaan, waar ze nu staan en hun visie voor de toekomst. Voor veel ondernemers werd duidelijk hoe payrolling nu echt in zijn werk gaat en welke voordelen het kan bieden. Na de introductie konden we in verschillende groepen de piramide bezichtigen, de piramide heeft immers een hele facelift ondergaan en is compleet gestript geweest.

Eenmaal terug in het souterrain was er de gelegenheid om even bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje, welke verzorgd werden door Hotel Waanders. Waarna even de aandacht ging naar de nieuwe leden van de Sport- en Business. Bernard Vogelzang van Vogelzang Materieel Service beet het spits af en liet ons kennismaken met zijn onderneming. Sarah Toffoletto van De Haan advocaten stelde zichzelf voor en vertelde wat De Haan Advocaten kan bieden voor onze leden. Tevens kwam Roelof Oostindiƫn nog even aan het woord, als accountant bij de Jong & Laan Accountants in Meppel, vertelde hij waar zij sterk in zijn en welke diensten voor ondernemers interessant kunnen zijn. De prachtige presentatieruimte van Payned welke gratis te gebruiken is voor presentaties leende zich hier uitstekend voor.

Sander Bennink en Rolf Tempelman lieten ons aansluitend kennis maken met de wereld van koude acquisitie en gaven tips over het verkopen van een dienst waar geen behoefte aan is. Iedere aanwezige mocht na afloop een boek meenemen: Koud, Kouder, Koudst, geschreven door Rolf en Sander. Tevens was er aansluitend nog ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Een geslaagde avond, waar wij met veel plezier op terug kijken.


Foto's