Hans Gebben draagt voorzittershamer over tijdens eindejaarsborrel

← Terug naar overzicht

Afscheid voorzitter Hans Gebben
Vanmiddag tijdens de eindejaarsborrel heeft Hans Gebben aangegeven per 1 januari 2018 zijn voorzittershamer over te dragen. Hans is sinds de start van stichting Sport en Business voorzitter en een graag geziene ambassadeur voor het bedrijfsleven en de sport in Staphorst.

‘We willen Hans als stichting, bestuur en leden enorm bedanken voor zijn fanatieke inzet en hopen dat hij nog vele jaren mee mag blijven genieten van jouw club.’

Op verzoek van het bestuur verdwijnt Hans niet geheel van het toneel. Hans zal Sport en Business blijven ondersteunen met raad en daad.

Nieuwe voorzitter
Natuurlijk hebben we binnen het bestuur zijn aftreden als voorzitter geaccepteerd en gezocht naar een enthousiaste opvolger. Die hebben we gevonden in Bert Kuijers van Countus accountants + adviseurs, Countus is al jaren lid van Sport en Business en Bert vertegenwoordigt Countus op menig bijeenkomst van ons. Het bestuur ziet hem als betrouwbare en enthousiaste opvolger. Bert ziet er naar uit om zijn functie als voorzitter op zich te nemen.

Veranderingen
Met Hans heeft ook Kim van Dijk van Viva Reclame aangegeven te stoppen met haar bestuursfunctie als secretaris. Haar taken worden op een andere wijze ingevuld en de rol van secretaris zal door een huidig bestuurslid worden vervangen. Namens heel Sport en Business willen we Kim bedanken voor haar creativiteit en inbreng.

Nieuwjaarsbijeenkomst
Zet u alvast de nieuwjaarsbijeenkomst in uw agenda? Deze houden we op woensdag 10 januari 2018 in samenwerking met I.C.C Staphorst. De uitnodiging volgt. Heel graag tot dan zodat we een proost uit kunnen brengen op een nieuw jaar vol kansen!


Foto's