Hihglandgames zorgde voor veel plezier tijdens de zomeractiviteit

← Terug naar overzicht

Beter hadden we het niet kunnen treffen, een zonnige dag, een prachtige locatie en een grote opkomst van onze leden.

Bij aankomst werden we verwelkomd door cowgirls op paarden en onder het genot van een welkomstcocktail verzamelden alle leden zich op het terras van Klein Oever. De avond werd geopend door Hans Gebben, waarna we door Erik Faassen, eigenaar van Klein Oever, een rondleiding kregen over het terrein. Iedereen was verrast door de grootte en verschillende mogelijkheden, zoals ponykampen, bruiloften en partijen, maar bijvoorbeeld ook catering aan huis.

Na de rondleiding konden we genieten van een volledig verzorgde BBQ. Nadat we voldoende hadden gegeten, kreeg iedereen een kilt uitgereikt en konden we beginnen aan de highlandgames. Hooivork gooien, boomstam zagen, lasso werpen en onder andere lange skilatten lopen waren enkele spelletjes die in teamverband gespeeld werden.

Veel gelach, strijdlustige klanken en luid gejuich, duidde erop dat het een geslaagd activiteitenprogramma was. Onder het genot van een drankje aan de bar werden de winnaars en verliezers bekend gemaakt en werd de avond afgesloten. Sport en Business wil Klein Oever bedanken voor de zeer geslaagde avond.


Foto's