Hollandse nieuwe bereikt Sport & Business Staphorst

← Terug naar overzicht

Hollandse nieuwe, een traditie in Nederland om deze gezamenlijk te proeven, dat deden wij ook op donderdag 20 juni 2019 bij Uitgaanscentrum Kisteman. Dat nieuwe zit er goed in, zes nieuwe leden werden voorgesteld. Ook DWS bouw werd die avond nog lid.

Haring happen

Voor de gelegenheid was Lucas Mulder, wethouder van de gemeente Staphorst voor de SGP uitgenodigd om de eerste haring te proeven, dat deed hij samen met Jan Klaas Lier van Lier Bouw. Jan Klaas werd vorige week spontaan lid omdat hij zijn netwerk wil uitbouwen. Hij vertelde dat zijn bedrijf binnen en buiten bouwwerkzaamheden verricht of het nou een woning betreft, een bedrijfshal of een kantoor. Lucas Mulder praatte de ondernemers bij over de ontstane situatie in de raad bij de gemeente. Wat zijn de gevolgen van de herverdeling van portefeuilles en welke wethouder beheert wat. Door de ervaring in het bedrijfsleven weet Lucas Mulder als geen ander welke uitdagingen er liggen, vooralsnog neemt hij de portefeuille economie voor zijn rekening.

Nieuwe leden

Sinds de Haringparty van vorig jaar zijn er dertien nieuwe leden verwelkomt bij onze groeiende Businessclub, naast Jan Klaas Lier werden de volgende nieuwelingen voorgesteld. Klaas Kooiker, eigenaar van Kooiker Aannemersbedrijf (maar ook Kooiker Zuigtechniek en Kooiker Daktoppers), doet werkzaamheden in het grond-, straatwerk en terreininrichting. Ronald Kruidhof van eRKa Schilderwerken verzorgt schilder- en spuitwerk voor ondernemers en particulieren. Ronny de Boer van het gelijknamige Ingenieursbureau BV verzorgt constructieberekeningen voor verbouwingen of het ontwikkelen van nieuwe gebouwen. Janniek Hilhorst van Hilhorst Design voor Projectafwerking is bezig met uitwerking van toekomstige plannen, zijn bedrijf werd overgenomen door Erik Fieten van Alvasi Reclame. Ook hij werd onlangs lid en verzorgt ontwerp en productie van visuele communicatie, altijd onderscheidend en uniek. 


Foto's