Nieuwe inzichten tijdens de Tapas avond bij Sun Palace

← Terug naar overzicht

Tijdens de Tapas avond op 23 november waren er 20 ondernemers bereid om met ons de enquête door te nemen. Voor ons als bestuur is het prettig om samen met de leden eens kritisch te kijken naar het aanbod van de activiteiten en de inhoud hiervan. We hoopte natuurlijk op de aanwezigheid van alle leden, maar zijn blij verrast met de inbreng van de aanwezige leden.

De presentatie werd bij Sun Palace op de eerste verdieping gehouden. Onder het genot van een drankje en Chinese versnapering werden de antwoorden van de enquete ter discussie gesteld. Het was een zeer open gesprek waarin iedereen kritisch het programma onder de loep nam, maar ook nieuwe ideeën werden aangedragen. Ook het ledenbestand en de de lidmaatschapskosten werden aan de orde gesteld. Voor ons als bestuur is er een hoop helderheid gekomen en kunnen we met frisse moed en enige spoed aan de slag met het programma van 2017.

Na het officiële gedeelte konden we beneden plaatsnemen om te genieten van Chinese tapas, veel verschillende gerechten werden aan tafel bereid. Er was voldoende keuze en het was een geslaagde afsluiting van deze avond.


Foto's