Nieuwjaarsbijeenkomst

← Terug naar overzicht

Ondernemersclubs Staphorst het nieuwe jaar in

Het was een sfeervol samenzijn op woensdag 15 januari jongstleden bij Stien eten en drinken. De Industriele Contact Club en Sport en Business hebben traditioneel gezamenlijk geproost op 2014. Meer dan 100 belangstellende leden kwamen op deze nieuwjaarsbijeenkomst af.

Namens I.C.C. sprak voorzitter Klaas van den Berg een woord van welkom. Jan Smit, vice-voorzitter van Sport en Business nam de microfoon over om stil te staan bij de gezondheid van Hans Gebben. Hij heeft enige tijd geleden een zwaar hartinfarct gehad. Jan wil namens Hans een ieder die zijn of haar belangstelling heeft getoond bedanken.  Hans laat weten dat hij het naar omstandigheden goed maakt maar nog een lange weg naar herstel te gaan heeft. Hij hoopt in de toekomst ons weer te begroeten bij een van de activiteiten van de beide verenigingen.

Johan van Renselaar, directeur van Brink Climate Systems heeft de bezoekers meegenomen naar het verleden en de toekomst van Brink Climate Systems. Waarom nieuwbouw in de gemeente Staphorst. Een van de redenen is dat de meeste werknemers van Brink Climate Systems in en rondom de gemeente Staphorst wonen. Een andere, de prachtige locatie van de Esch lll en de prettige samenwerking en korte lijnen met de Gemeente Staphorst. Er wordt zeer duurzaam gebouwd, het wordt een pand wat perfect past bij een A-fabrikant en marktleider in oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat. In het nieuwe pand wordt een Air Experience Center gecreeerd. Lucht is de passie van Brink, of het nu om verwarmen, koelen of ventileren gaat.  Om dat goed uit te leggen aan bezoekers is ervaren het beste middel. Dat kan straks in het Air Experience Center.

Als dank voor de presentatie  wordt door de I.C.C en SenB aan een door Johan van Renselaar gekozen initiatief  – Stichting Ben nie gek – een waardecheque aangeboden.

Beide verenigingen kijken tevreden terug op de bijeenkomst en willen bijdragen aan een economisch actief 2014 door mensen en bedrijven te verbinden.


Foto's