REMINDER TONEELAVOND VV Staphorst

← Terug naar overzicht

Beste Sponsor van VV Staphorst,

Zaterdagavond 7 februari is er de jaarlijkse toneelavond speciaal voor onze sponsoren, dus voor U.

Onze vaste toneelgroep heeft het toneelstuk ‘WIE IS HIER DE DOKTER’ ingestudeerd en de planning is dat ze het stuk vijf keer opvoeren.
Speciaal voor de sponsoren wordt het stuk op zaterdag 7 februari opgevoerd.

Het stuk, dat opgevoerd wordt, betreft een komedie en bestaat uit vier bedrijven. De schrijver is Jan Derene. Het stuk gaat over een drukke huisartsenpraktijk waar naast de huisarts ook nog een doktersassistente en een klusjesman werken. De praktijk wordt bezocht door allerlei pati├źnten met verschillende problemen en kwalen, die zich allemaal op hun eigen manier gedragen. Niet alleen de huisarts houdt zich met hen bezig, maar ook de assistente en zeer zeker de klusjesman bemoeien zich soms met de behandeling. Daarnaast vinden er ook enkele ongebruikelijke handelingen plaats, die te maken blijken te hebben met het bezoek van een geheimzinnige pati├źnt aan de praktijk. Dit alles leidt tot de nodige komische taferelen.

De voorstelling is in ‘Zaal Spoorzicht’ te Staphorst. Zaal open om 19.30 uur.

Wilt u er bij zijn op zaterdag 7 februari dan kunt u zich opgeven via het e-mailadres sponsor@vvstaphorst.nl. De kaarten worden dan aan u opgestuurd.

Wij wensen u een plezierige avond toe!!

Met vriendelijke groet
Sponsorcommissie VV Staphorst


Foto's