Sporters gehuldigd tijdens sportersavond 2018

← Terug naar overzicht

Dinsdagavond 13 februari werd de jaarlijkse sportersavond van Stichting Sport & Business gehouden. Op deze avond werden de nationaal kampioenen van 2017 uit de gemeente Staphorst gehuldigd.

De avond vond plaats bij d’Olde Skoele in Rouveen en werd geopend door de voorzitter Bert Kuijers. Vervolgens werd het woord gegeven aan Ferry Brouwer, bekend door zijn carrière als monteur van motorlegendes Phil Read en Jarno Saarinen en als succesvol internationaal zakenman binnen de auto- en motorsport. Brouwer maakte het Japanse helmenmerk Arai groot en succesvol.

Tijdens de sportersavond deed Brouwer zijn levensverhaal uit de doeken doen. Een inspirerend verhaal voor de zowel de sporters als de ondernemers in de zaal.

Vervolgens stond de avond in het teken van de te huldigen sporters en het terugblikken naar de geleverde sportprestaties. Gehuldigd zijn:

Reddingsbrigade
– Mauricius Fidom
– Tristan Kootstra
– Stefan de Witte
– Tobias Schipper
– Joanne Winkels
– Chakyra Haasjes
– Dewin Slomp
– Anna Schra

Ponyclub
– Saskia Brinkman
– Sanne de Haan
– Eline Slager

Paardensport
– Wilfred Harke
– Marc Houtzager

Skeeleren
– Jordy Harink
– Marthijn Mulder

Motorsport
– Collin Veijer
– Damian Boessenkool
– Kiyano Veijer

Schietsport
– Berend en Annekie Timmerman

Voetbal
– 1e selectie VV Staphorst

Bert Kuijers sloot uiteindelijk de avond af met een samenvatting van de kernpunten van de presentatie van Ferry: ‘Hard werken voor je doel en een goed team zijn het begin van succes’.

Maak kennis met de gehuldigde sporters en bekijk de behaalde titels in onderstaande filmpjes/foto’s.


Foto's