Staphorst Tuiniert

← Terug naar overzicht

Tijdens Staphorst Tuiniert op zaterdag 11 april, bundelen lokale ondernemers uit Staphorst en omstreken de krachten om de tuinliefhebber te informeren en te inspireren, met de nieuwste trends en producten op het gebied van tuin en terras.

Dag voor liefhebbers van het buitenleven
Staphorst Tuiniert vindt plaats op 11 april en word georganiseerd op het evenemententerrein ‘De Tippe’ in Staphorst. Het terrein wordt omgetoverd tot een sfeervol park, waarbij we de bezoekers op een originele manier kennis laten maken met de nieuwste hebbedingetjes en de leukste trends. Niet alleen op het gebied van trends, maar je vindt ook antwoord op de vraag wat je allemaal nodig hebt om je tuin mooier te maken.

Inspireer mee met jouw onderneming!
Het doel is om een leuke tuindag te organiseren voor de inwoners van Staphorst en omstreken. Tijdens deze dag willen we inspelen op de voorjaarskriebels van de bezoekers. Tuinliefhebbers die enthousiast worden van de nieuwste tuingadgets en veel aandacht geven aan hun tuin of terras. We willen deze groep graag kennis laten maken met de ondernemers uit de regio Staphorst. Zodat de bezoekers in 2020 nog meer genieten van het leven in de tuin.

Laat je ideeën weten
Een aantal tuinondernemers hebben al ideeën doorgegeven. Een greep hieruit: tuinontwerpen maken met de bezoeker, tips geven voor tuin en product en presentaties geven over bijvoorbeeld het huurassortiment van tuinspullen. Een dag die zich focust op alle aspecten van het tuinieren. Heb jij zelf ook ideeën? Laat het ons weten of meld je aan!

Gratis toegang
Door geen entree te vragen en door een gemakkelijk te bereiken locatie te hebben gekozen, wordt het een toegankelijke dag voor de inwoners van Staphorst en de regio er om heen.  Het terrein is van 10:00 tot 16:00 uur geopend. 

Meer informatie
Voor meer informatie zoals prijzen en voorwaarden verwijzen we je graag door naar de website, www.staphorst-tuiniert.nl


Foto's