Tom Coronel huldigt nationaal kampioenen van Staphorst

← Terug naar overzicht

Dinsdagavond 28 februari werden de nationaal kampioenen uit de Gemeente Staphorst gehuldigd bij Uitgaanscentrum Kisteman. Dit jaar was het programma anders dan anders en was Tom Coronel gastspreker. Tom is zelf topsporter en heeft met zijn onderneming Create2fit diverse webshops, wat natuurlijk perfect aansluit bij de ‘sport & business-gedachte’.

Tom begon met een introductie van hemzelf en zijn familiegeschiedenis, waaruit blijkt dat het ‘logisch’ is dat hij in de autosport terecht is gekomen. Hij nam ons mee op reis door zijn racecarrière en vertelde ons waarom hij bepaalde facetten van de sport zo goed beheerst. Alles gaat bij Tom tot de limiet, samen met zijn broer Tim heeft hij altijd al de wedstrijdmentaliteit gehad. Zelfs de duur naar zijn vakantieadres wordt getimed en doorgestuurd naar zijn broer. Als je ergens niet volledig voor gaat, zal het ook geen succes worden en natuurlijk mislukt er ook wel eens wat! Maar zoals Tom zegt:”Ik heb het tenminste geprobeerd!”.

Na zijn raceverhaal ging Tom over op de huldiging van de Sporters. Sport en Business huldigt al jaren de Nationaal Kampioenen van de Gemeente Staphorst. Dit jaar waren dat:

  • Reddingsbrigade – Team D aspiranten (gemengd): Karlos Brand, Stefan de Witte, Joanne Engel, Justin Veijer, Melvin Hulst
  • De Vlugge Viervoeters – Saskia Brinkman met Hentel (Klasse M)
  • Viribus Unitis – Laura Slager met La Serena (Klasse L)
  • SV De Vrijheid – Berend Timmerman – 4 x Nederlands Kampioen in teamverband
  • AMBC – Loran Faber – Molenaar NSF 100 Cup
  • vvStaphorst – Eerste elftal, Jan Vlap en Benny Miggels, Winnaar Disctrictbeker Noord en aansluitend de landelijke beker.

Namens Sport en Business Staphorst ontvingen de winnaars een envelop gevuld met OSR-bonnen. Tom sloot de avond af met een lezing over zijn webshops en hoe hij zo succesvol is geworden, gaf vele ‘tips van Tom’ over het gebruik van Youtube en social media. Ook werd het publiek interactief betrokken door middel van vragen. Het zorgde voor een interactieve avond waarbij sporter en ondernemer allebei een hoop op konden steken. “Als bestuur denken we dat we geslaagd zijn in het opnieuw op de kaart zetten van de sportersavond!”, aldus Hans Gebben.


Foto's